Immortals (2011)

Trajanje: 110 min
IMDB Ocena: 6.1
Žanr: Akcija | Drama | Fantasy
Režiser: Tarsem Singh
Pisac: Charley Parlapanides, Vlas Parlapanides
Uloge: Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt
Opis:(Besmrtnici)
Kada kralj opsednut time da bude najmoćniji na svetu, sravni sa zemljom drevnu Grčku u potrazi za legendarnim oružjem, herojski mladi seljanin usprotiviće mu se u ovoj uzbudljivoj misiji.
Brutalni i krvoločni kralj Hiperion (Miki Rork) i njegova ubistvena vojska iz Herakliona divljaju po Grčkoj u potrazi za davno izgubljenim Epirskim Lukom. S tim nepobedivim Lukom, kralj će moći da zbaci s vlasti bogove sa Olimpa i da postane neprikosnoveni gospodar sveta. Nemilosrdno efikasni, Hiperion i njegove legije uništavaju sve pred sobom i izgleda da ništa ne može da zaustavi zlu kraljevu misiju.
Dok selo za selom biva zbrisano s lica zemlje, kamenorezac po imenu Tezej (Henri Kavil) svečano će obećati da će osveti smrt svoje majke koja je umrla u jednom od Hiperionovih napada. Kad Tezej upozna Sibelinsku proročicu, Fedru (Frida Pinto), njene uznemirujuće vizije o budućnosti ovog mladića ubediće je da je on ključna osoba koja može da zaustavi ovo uništenje. Uz njenu pomoć, Tezej će okupiti manju grupu sledbenika i prihvatiće svoju sudbinu u poslednjoj bici za budućnost ljudskog roda.
Detalji:
Zemlja: USA
Datum Premijere: 10 November 2011 (Netherlands)

Category:

Akcioni, Drama, Fantazija

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*