The Librarian: Quest for the Spear (2004)

IMDB Ocena: 6.1
Žanr: TV Movie
Režiser: Peter Winther
Pisac: David N. Titcher
Uloge: Noah Wyle, Sonya Walger, Bob Newhart
Opis:
Flin Karsen ima čak 22 univerzitetske diplome, ali uprkos svojoj genijalnosti, nikako ne uspeva da se snadje u stvarnom životu.
Kada ga profesori izbace sa fakulteta, kako bi svoje ogromno znanje konačno počeo da primenjuje u praksi, stidljivi Flin se javlja na oglas u Njujorškoj gradskoj biblioteci, gde ubrzo dobija zadatak da vodi računa o tajnoj kolekciji najdrogecenijih svetskih relikvija, uklučujući i Sveti gral, Pandorinu kutiju, mač Ekskalibur i originalnu sliku Mona Lize.
Saznajući da je na tako važno mesto došao mlad i neiskusan momak, pripadnici tajne organizacije, pljačkaju biblioteku i odnose najvredniji od svih predmeta iz kolekcije-Oštricu sudbine. Razočaran svojim velikim neuspehom, Flin odlučuje da na sve načine ispravi nepravdu i upušta se u hrabru i pomalo suludu avanturu povratka dragocenog predmeta, koja će da ga odvede sve do smrtonosnih džungli Amazona i ledenih vrhova Himalaja. Jedina pomoć na tom putu mu je Nikol, prelepa, ali veoma opasna majstorka borilačkih veština…
Detalji:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*