The Back-up Plan (2010)

Trajanje: 106 min
IMDB Ocena: 5.2
Žanr: Komedija | Romance
Režiser: Alan Poul
Pisac: Kate Angelo
Uloge: Jennifer Lopez, Alex O’Loughlin, Michaela Watkins
Opis:(Plan B)
Ovo je komedija koja govori o zabavljanju, ljubavi, braku i porodici.
Nakon mnogo godina zabavljanja sa različitim momcima, Zoi odlučuje da čekanje na onog pravog traje previše dugo. Odlučna da postane majka, ona donosi plan, zakazuje sastanak i odlučuje da u sve to udje sama.
Tog istog dana, Zoi upoznaje Stena. Pokušaj da istovremeno zadrži vezu koja upravo nastaje i da sakrije rane znake trudnoće, za Zoi će postati prava komedija zabune, a za Stena gomila zbrkanih signala.
Pošto Zoi nervozno otkrije prave razloge svog nepredvidivog ponašanja, Sten u potpunosti prihvati novonastalu situaciju. Nikada ranije se u ljubavi nisu odigravale toliko strasne noći s troje u krevetu – Stenom, Zoi i uvek prisutnim ogromnim trudničkim jastukom. Niti se ‘veče za izlazak’ sastojalo od odlaska na gledanje porodjaja potpunog stranca u vodi, što prema brčkanju u bazenu stvara isti osećaj kakvo gledanje ‘Ajkule’ izaziva na odlazak na plivanje u okeanu. A pravi test trudnoće pojaviće se kad oboje shvate da se medjusobno uopšte ne poznaju van hormonalnog haosa i priprema za porodjaj. I kako devetomesečni sat otkucava, oboje će početi da se plaše onoga što se dešava.
Svako može da se zaljubi, svako može da se venča i dobije bebu, ali kada se to radi u hiper-brzini, to sigurno može da bude pozitivan dokaz da su stvoreni jedno za drugo.
Detalji:
Zemlja: USA
Datum Premijere: 17 June 2010 (Netherlands)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*