Man on Fire (2004)

Trajanje: 16 146 min
IMDB Ocena: 7.8
Žanr: Akcija | Drama | Thriller
Režiser: Tony Scott
Pisac: A.J. Quinnell, Brian Helgeland
Uloge: Denzel Washington, Christopher Walken, Dakota Fanning
Opis:
U gradu u kome su otmice deo svakodnevnice bivši operativac CIA-e postaje telohranitelj ćerki meksičkog bogataša. Da li će čoveku koji je izgubio volju za životom novac biti dovoljna motivacija za obavljanje ovako teškog zadatka?
John Creasy (Denzel Washington) je bivši operativac CIA-e koji na predlog svog prijatelja prihvata posao telohranitelja u bogatoj meksičkoj porodici, koja je zbog učestalih otmica u Meksiko Sitiju zabrinuta za bezbednost svoje ćerkice Pite (Dakota Fanning).Otkako je dobio otkaz u CIA, Creasy se zapustio i postao alkoholičar, te je tokom prvih dana na novom poslu prilično mrzovoljan i zatvoren.
Kako vreme odmiče, Creasy postaje sve mekši i vezuje se za veoma inteligentnu i simpatičnu Pitu, koja kao da mu je dala novu nadu u životu koji je poslednjih godina bio veoma težak. Ona postaje njegova inspiracija i “tera” ga da se menja na bolje.Baš kada je sve delovalo idealno, Pita će biti napadnuta, a Creasy će dati sve od sebe da je spase. Da li će uspeti i po koju cenu? Da li je napad na Pitu još jedna otmica u nizu ili nešto više od toga?
Detalji:
Zemlja: USA, UK
Datum Premijere: 18 November 2004 (Netherlands)

Category:

Akcioni, Drama, Triler

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*