Embed

,,Kad porastem biću Kengur” je domaći film, koji gledaoca lako osvaja svojim sipmatičnim humorom i još simpatičnijim likovima.
Opis i radnja filma:
,,Kad porastem biću kengur”smeštena je u sadašnjost, i uvodi nas u živote nekoliko likova, uglavnom momaka, koji žive u beogradskoj opštini Voždovac. Bave se različitim zanimanjima: taksiranje, šaniranje, imamo i neuspešnog reditelja, trgovačkog putnika, pa čak i momke koji apsolutno ništa ne rade, već provode vreme na krovu lokalne zgrade. Većina njih uglavnom ništa posebno nije postigla u životu, svi žive od danas do sutra.

Iz celokupne grupe likova ističe se jedino Kengur, momak iz kraja koji je sada golman za engleski fudbalski klub ,,Ipsvič”. Momci iz kraja pripremaju se da gledaju utakmikcu Ipsvič – Mančester u jednoj kladionici gde se često okupljaju. Svi se, bez dvoumljenja, klade na Kengurov tim, iako je osetno slabiji od Mančestera. Ujedno očekuju da Kengur, pred celim svetom pozdravi svoje stare drugare iz Voždovca, odnosno njih.

U isto vreme Braca, reditelj u pokušaju, sprema se na sastanak sa Iris, uspešnom manekenkom. Braca je na trenutke pun samopouzdanja, a ujedno je ipak zabrinut zbog predstojećeg susreta sa devojkom iz snova. Nema novca i ne zna gde bi je izveo.
Braca ( Sergej Trifunović )
Iris ( Marija Karan )
Kengur ( Nikola Đuričko )
Cile ( Mladen Andrejević )
Živac ( Nebojiša Glogovac )
Sumpor ( Goran Kičić ) i drugi

Kategorija:

Domaći