Hostel: Part III (2011)

Trajanje: 16 Video 88 min
IMDB Ocena: 4.6
Žanr: Horror | Misterija | Thriller
Režiser: Scott Spiegel
Pisac: Michael D. Weiss, Eli Roth
Uloge: Kip Pardue, Brian Hallisay, John Hensley
Opis:
Radnja filma je uoči venčanja Skota (Brian Hallisay) i Ejmi, njegov kum Karter (Kip Pardue) mu sprema “ludo” momačko veče. Njegovu verenicu je slagao da ga vodi na neko dosadno mesto na mirnu večeru, a krenuo je put Las Vegasa, u grad razonode i bluda. Sa njima su krenula još dva ortaka, Džastin (Jonh Hensley) i Majk (Skyler Stone).
Prvo mesto koje su posetili je naravno bio kazino. Tamo je Karter potplatio dve devojke lakog morala da pridju Skotu. Nešto kasnije sa te dve devojke odlaze na žurku na periferiju grada, u zgradi, koja ne odaje utisak da se u njoj odigrava žurka, već više liči na neku propalu fabriku. Medjutim, ušli su na zabavu.
Posle izvesnog vremena, Majk je otišao sa jednom od dve devojke u sobu u okviru te zgrade. Na kraju večeri svi su se vratili u hotel sem Majka. U početku se nisu brinuli, znajući da je Majk luckast, ali kako je prolazilo vreme sve više su bili zabrinuti za njega. Prvo su sumnjali da ga je devojka, koja ga je odvukla u krevet, i ubila, ali su vremenom shvatili da je i ona nestala i da nju, takodje, traži drugarica. U nastavku filma kreću u potragu za Majkom, ne znajući da su i oni u velikoj opasnosti.
Detalji:
Zemlja: USA
Datum Premijere: 17 January 2012 (Netherlands)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*